ESOMAR Membership Information
English
Romana

DEVNET - Studii de Dezvoltare

DEVNET©este alcatuit din mai multe module care sunt relativ independente si care permit configurarea deciziei optime de extindere unei retele. Aceste module pot fi comandate si aplicate succesiv, dar si combinat. Pachetul este proprietatea MEDNET Marketing Research Center.

Pachetul de studii DEVNET© permite unei organizatii extinderea retelei de filiale la nivel urban, regional sau national.

In conditiile actuale DEVNET© este conceput sa ofere utilizatorului un avantaj concurential, orientand expansiunea clientului spre profitabilitate.

Pentru a reprezenta si sintetiza informatia furnizata, DEVNET©, produce si o serie de harti grafice in care sunt reprezentate bunastarea, densitatea de locuire, traficul auto si pietonal, mediul concurential, vizibilitatea unei locatii etc.

Modulele din componenta DEVNET© sunt:

  • SBP – acest modul furnizeaza studii de bunastare si densitate de populatie a nivel de strazi, cartiere sau alte zone de interes dintr-un oras. Aceste studii au fost dezvoltate de MEDNET Marketing Research Center pentru principalele 45 de orase din Romania. La cererea clientului pot fi dezvoltate studii de bunastare si densitate de locuire si pentru alte orase.
  • SPC – modulul furnizeaza studii privind concurenta. Aceste studii diseca mediul concurential existent, stabilind gradul de saturatie concurentiala pentru o zona de interes.
  • SIA – studii ce  permit construirea si aplicarea unor indici de atractivitate pentru zonele de interes dintr-un oras. Fiecare dintre indicii de atractivitate furnizeaza un clasament al zonelor studiate. In final, aceste clasamente pot fi combinate astfel incat sa fie identificate zonele cele mai bine plasate in clasamente.
  • STAP – acest modul furnizeaza studii de trafic auto sau pietonal in locatiile de interes pentru un client (lista scurta a locatiilor selectate cu modulele anteriore). Studiile de trafic se bazeaza pe masuratori in anumite esantioane orare, asigurnd in final rezultate reprezentative la nivel de saptamana, sezon etc.
  • SDV – componenta asigura studii de vizibilitate. Ele stabilesc gradul de vizibilitate al unei locatii, cladiri, panou publicitar, podium etc.
  • SAA – acest modul furnizeaza studii de accesibilitate auto la o anumita locatie indicata de client. Studiul identifica volumele maselor de clienti potentiali pentru o anumita locatie. In final se poate cuantifica accesibilitatea unei locatii.
  • SAP – furnizeaza studii de accesibilitate pietonala.
  • IEO – modulul este destinat extragerii de esantioane optime pentru studii de piata cantitative sau calitative (focus grupuri). Populatiile tinta pentru studiile de piata pot fi bine configurate astfel incat sa se poata realiza esantioane optime reducandu-se astfel costurile si termenele de livrare.
  • SEPV – modulul este destinat estimarii potentialului de vanzari pentru un nou magazin.
  • SEC – modulul este destinat estimarii gradului de canibalizare intre magazinele functionale sau potentiale dintr-un oras.

Noutati

• 18 / Dec / 2018
BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ CONTINUĂ TRENDUL ASCENDENT Conform datelor (...)

• 04 / Dec / 2018
BUGETUL ORASENILOR PENTRU CADOURILE DE MOS NICOLAE SE APROPIE DE 350 LEI   Conform (...)

• 19 / Dec / 2017
BUGETUL ALOCAT SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ESTE DE 1.717 LEI Conform datelor studiului (...)

Vezi toate noutatile

Ne gasiti aici:

MEDNET Marketing Research Center
Str. Turda, nr. 98, bl. 29A, tronson II, et. 8, sector 1, Cod postal 011333, Bucuresti, Romania
Telefon:
+40 21 224 06 77
Fax:
+40 21 224 06 75
Email:
office@romednet.com

Harta